Foto’s en Uitslagen KCM 2017

Fotografe Sandra Kikken maakte een prachtig Fotoalbum van de Clubmatch Ierdie 2017 samen met NVOW en de Greyhound Club. De album is net klaar. U kunt foto’s kopiëren vanuit deze link – ze hebben een lage resolutie. Mocht u foto’s met een hoge resolutie willen bestellen dan kan dat via de website.

Sandra Kikken enorm bedankt namens Ierdie voor het prachtige werk!

Photographer Sandra Kikken made a beautiful photo album of the Clubmatch Ierdie 2017 together with NVOW and the Greyhound Club. The album is just finished. You can copy photos from this link – they have a low resolution. If you want to order high resolution photos, you can visit the website.

Sandra Kikken thank you very much on behalf of Ierdie for the wonderful work!

Uitslagen

Bekijk hier alle foto’s

 

 

 

 

 

 

 

Sandra Kikken
Beatrixstraat 9
6191 XL Beek
T 06-40583899
info@fikkieopdefoto.nl

www.fikkieopdefoto.nl