Kerstwandeling 10 december 2017

Beste leden,

 

De Kerstwandeling van Ierdie, Vereniging voor de Ierse Wolfshond is op zondag 10 december. Aanmelden kan per mail aan gosewien@nobleandsober.com onder vermelding van het aantal personen en het aantal honden, of via een reply op deze mail. We gaan weer eens naar het Erkemederstrand in Zeewolde, een heerlijke plek waar de honden naar hartenlust kunnen rennen. Let wel op: Ieren zijn zichtjagers en er lopen ook andere eigenaren met hun honden, ook kleine hondjes. Als uw Ier niet gewend is om los te lopen op plekken waar ook veel andere honden komen, dan is het helaas wellicht beter om niet mee te gaan. Wat we te allen tijde moeten voorkomen is dat er een groepsdynamiek ontstaat waarbij de Ieren gaan jagen op een andere hond.

 

Het adres is:

ErkemederStrand

Camping Horeca Jachthaven & Dagrecreatie

Erkemederweg 79

3896 LB  Zeewolde

http://www.erkemederstrand.nl/

 

Tijdstip: 11:30

Namens de Ierdie nodigen wij u uit voor een kopje koffie of thee met appelgebak voor de wandeling en nog een kop koffie of thee daarna. Lunchen kan ook maar dat is dan voor eigen rekening.

 

Wij hopen op een leuk en gezellig clubje mensen want hoe meer Ieren, hoe meer vreugd!

 

Daarnaast zijn er nog plaatsen beschikbaar bij de lezing van Pieter Oliehoek volgende week donderdag 23-11 19:30 te Wijchen. Dus mocht u kunnen en interesse hebben  in wat de fokkers volgens hem moeten doen om ons ras zo gezond mogelijk te houden: u bent van harte welkom! De lezing is gratis voor leden, € 5 voor introducees.

 

Met vriendelijke groet,

 

Barbara Willemse

Nederlandse Vereniging voor Ierse Wolfshonden (Ierdie)

Penningmeester en ledenadministratie

Eindredactie clubblad