Gratis lidmaatschap pupkopers

Beste pup koper,

Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe aanwinst. Wij hopen dat u vele jaren mag genieten van uw nieuwe huisgenoot. Hierbij bieden wij u een gratis lidmaatschap van de Ierdie aan voor 1 jaar. Dit lidmaatschap verloopt automatisch, u hoeft het dus niet zelf op te zeggen. Bij het gratis lidmaatschap hoort onder andere ons clubblad dat u 4 keer zal ontvangen. Daarnaast bent u van harte welkom op de door ons georganiseerde evenementen. De agenda kunt u vinden op onze website, www.ierdie.net.

Wij hebben ook een Facebook pagina, IERDIE-Dutch Association for the Irish Wolfhound, waar de evenementen op aangekondigd worden. En waar u foto’s en verhalen van uw Ier kunt plaatsen en contact kan leggen met andere Ieren liefhebbers. Wij vinden het ook geweldig als u een leuk, grappig of ontroerend stukje schrijft voor ons clubblad, liefst met foto’s! Dat kunt u mailen aan clubblad@ierdie.net.

Indien u dit jaar gratis lidmaatschap wenst te verlengen, wat wij natuurlijk heel fijn zouden vinden, dan kunt u contact opnemen met Jon Jansen, ledenadministratie Ierdie, E penningmeester@ierdie.net, M 0643498894 . Mogelijk neemt zij ook even contact met u op voordat het lidmaatschap verloopt.

Tenslotte zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste leden die incidenteel of regelmatig willen helpen op de door ons georganiseerde evenementen. Mocht u daar een bijdrage aan willen leveren dan kunt u een berichtje sturen naar evenementen@ierdie.net.

Met vriendelijke groet,

Gosewien van Klaarbergen

Voorzitter bestuur Ierdie

Ierdie, Nederlandse Vereniging voor de Ierse Wolfshond

Postadres secretariaat ;De Biezenkamp 226, 3831JA Leusden