• header1 line
  • header2 line
  • header3 line
Afdrukken

Agenda

Geplande evenementen

20 juli 2014: KampioenschapsClubmatch, keurmeester Jurgen Rosner
7 september 2014: Hank met raspresentatie
21 september 2014: Jonge Honden en Veteranendag samen met rasgroep 10
25 april 2015: Jonge Honden en Veteranendag
20 september 2015: KampioenschapsClubmatch

Algemene tentoonstellingsagenda 2014

Inschrijving voor de KampioensClubMatch is geopend!

De KampioensClubMatch zal dit jaar op 20 juli plaatsvinden bij de Manege de Fruithof in Heteren. De keurmeester van deze dag is Jürgen Rösner van de kennel Von der Oelmühle. Voor de clubmatch kunt u honden van (bijna) alle leeftijden inschrijven. Aan het eind van de dag wordt de beste Ierse Wolfshond uitgeroepen tot Clubwinner 2014.

Op de clubmatch zal ook weer ringtraining en juniorhandling plaatsvinden. Wat extra oefening kan nooit kwaad... Voor de kinderen is de juniorhandling natuurlijk een leuk moment om wat meer over het showen te leren. Noteert U de KampioensClubMatch van 20 juli alvast in uw agenda en schrijf uw hond(en) snel in! U kunt uw hond(en) inschrijving via het inschrijfformulier of via de online module.

7 september 2014 Keltisch festival tijdens de Highland Games in Hank

Een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij ook de IERDIE aanwezig is om een raspresentatie te geven! Bij dit evenement valt er veel te genieten, o.a. van de Highland Games, demonstraties van een vuurblazer, valkenier en Sheepdogs, veel gezellige kraampjes en lekker eten. Er is een Keltisch dorp en de hele dag door optredens van Ierse bands en Schotse doedelzakspelers.

Datum: zondag 7 september 2014
Locatie : Recreatiepark "De Kurenpolder", Kurenpolderweg 31, 4273 LA Hank
Verzamelen : 10.30 uur, gratis parkeren, auto mag alleen even het terrein op om uit te laden
Aanvang : 11.00 uur
Einde : ca. 18.00 uur
Kosten : toegang gratis, eten en drinken voor eigen rekening
Aanmelden bij : Christa Hermsen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon:06-18689835
Aanmelden kan tot : maandag 1 september 2014

Honden mogen mee mits aangelijnd. Zie ook: www.heavyevents.nl.

Jonge Honden en Veteranendag

Op zondag 21 september 2014 organiseert de rasgroep Windhonden (rasgroep 10) een Jonge Honden- en Veteranendag voor alle rassen uit de rasgroep en de half windhonden. Zet de datum 21 september alvast in uw agenda en schrijf uw hond(en) in via het inschrijfformulier. Bekijk hier alvast de folder!

logo ierdie klein
footer-balk-right